-
-
Kirjaudu
-
Ostoskori
-
Kassalle
- Lisäravinteet
- Treenivaatteet ja kengät
- Treenitarvikkeet
- Elintarvikkeet ja terveys
- Tuotemerkit
- kampanjat
- Outlet
- Uutuudet
- Inspiraatio
Muut ostivat myös
- Kuvaus
- Sisältö
Kuvaus
Tee proteiinipannukakkuja nopeasti ja herkullisesti
Nyt voit tehdä nopeasti ja helposti herkullisia proteiinipannukakkuja Body Sciencen Protein Pancake Mix -tuotteen avulla. Annoksesta tulee 2–3 proteiinipitoista pannukakkua.
- Sopii myös ihanan maukkaiden ja rapeiden proteiinivohveleiden valmistukseen.
- Sisältää tasapainoisen yhdistelmän ravintoaineita ja tarjoaa ylivoimaisen makuelämyksen.
- Vähäsokerinen – Vanilla- ja Cinnamon Bun -maut sisältävät vain 1,2 grammaa sokeria annosta kohti
Tasapainoinen ja fantastisen herkullinen proteiinipannukakku
Todella herkullisten proteiinipannukakkujen valmistus edellyttää laadukkaita raaka-aineita ja sopivaa tasapainoa proteiinin ja hiilihydraattien välillä. Liian korkea proteiinipitoisuus tekee mausta tylsän ja mitäänsanomattoman, mutta jos proteiinia on liian vähän, sitä ei yksinkertaisesti voi kutsua proteiinipannukakuksi. Olemme löytäneet mielestämme täydellisen sekoituksen, joka sisältää 28–31 grammaa proteiinia ja 48–49 grammaa hiilihydraatteja. Tämä suhde mahdollistaa tasapainoisen ja proteiinipitoisen pannukakun, jota on helppo käsitellä paistinpannussa, jolla on ihana maku ja juuri sopivat ravintoarvot: se sisältää vähän sokeria ja runsaasti proteiinia.
Lisää kananmuna lisätäksesi pannukakkujen proteiinipitoisuutta entisestään
Jos haluat lisätä pannukakkuihin proteiinia, voit lisätä helposti taikinaan kananmunan. Kananmuna sisältää tunnetusti runsaasti proteiinia, mutta lisäksi se sisältää omega-3-rasvahappoa sekä useita vitamiineja ja kivennäisaineita. Joten lisäämällä kananmunan pannukakkutaikinaan lisäät proteiinipitoisuutta ja varmistat myös, että pannukakut sisältävät useita välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita, joita elimistö tarvitsee toimiakseen normaalisti.
Näin teet pannukakkujen sijaan proteiinivohveleita
Voit tietenkin käyttää Body Science Protein Pancake Mix -tuotetta myös ihanan rapeiden proteiinivohveleiden valmistamiseen. Vaihda vain paistinpannu vohvelirautaan ja paista proteiinivohvelit kullanruskeiksi.
Proteiinipannukakkujen valmistus
Vatkaa keskenään 1,5 dl (50 grammaa) jauhetta ja 1,5 dl vettä tai sekoita ainekset ravistimessa ja ravista hyvin tasaiseksi taikinaksi. Anna seoksen seistä muutaman minuutin ajan. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla ja kaada taikinaa pannulle sopiva määrä. Paista pannukakkuja käännellen, kunnes ne saavat kullanruskean värin. Annoksesta tulee 2–3 pannukakkua koosta riippuen.
Maukkaammat proteiinipannukakut herkullisilla lisukkeilla
Nauti proteiinipannukakkusi herkullisten lisukkeiden, kuten tuoreiden hedelmien tai marjojen kera. Lisää rahkaa, vähäkalorista pannukakkusiirappia tai hunajaa ja kanelia. Voit myös lisätä nokareen täyteläistä Body Science Chocolate & Peanut Butter Swirl -maapähkinävoita, johon on sekoitettu aitoa ylellisestä belgialaista suklaata. Suosittelemme myös paistamaan proteiinipannukakut Body Science Coconut Oili -kookosöljyssä - valitse Extra Virgin hyvän kookosmaun saamiseksi tai Odorless, joka ei tuoksu tai maistu kookokselta.
SKU: | SKU218071 | |
Manufacturer: | Body Science | |
EAN: | 7340130601252 | |
Sisältö
Body Science Protein Pancake & Waffle Mix Vanilla
Jauheseos proteiinipannukakkuihin ja -vohveleihin. Vaniljan makuinen. Sisältää makeutusainetta. Alhainen sokeripitoisuus. Korkea proteiinipitoisuus.
Nettopaino: 1000 g (20 annosta).
Annoskoko: 50 g (~1 dl).
Pannukakkujen valmistusohje: Vatkaa yhteen 50 grammaa jauhetta ja 1,5 desilitraa vettä tai sekoita ainekset ravistimessa ja ravista hyvin tasaiseksi taikinaksi. Anna seoksen seistä muutaman minuutin ajan. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla ja kaada taikinaa pannulle sopiva määrä. Paista pannukakkuja käännellen, kunnes ne saavat kullanruskean värin. Annoksesta tulee 2–3 pannukakkua koosta riippuen.
Vohveleiden valmistus: Sekoita 75 grammaa ja noin 2 desilitraa vettä vatkaamalla niin, että taikinasta tulee hieman pannukakkutaikinaa paksumpaa. Anna seoksen seistä muutaman minuutin ajan, ja paista vohvelit vohveliraudalla. Annoksesta tulee noin kolme vohvelia.
Ainesosat: vehnäjauho, heraproteiinitiiviste maidosta, guar-kasvin siemenjauho, aromit, leivinjauhe (natriumvetykarbonaatti), suola, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini, soijalesitiini), stabilointiaine (selluloosakumi), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K).
Säilytysohje: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.
Parasta ennen: Katso leima.
Ravintosisältö 100 grammaa kohti ja 75 ja 50 gramman annosta kohti: | |||
Energiaa | 1474 kJ/351 kcal | 1105 kJ/263 kcal | 752 kJ/179 kcal |
Rasvaa - josta tyydyttyneitä rasvoja |
3,4 g 1,5 g |
2,6 g 1,1 g |
1,7 g 0,5 g |
Hiilihydraatteja - joista sokereita |
49 g 2,4 g |
37 g 1,8 g |
25 g 1,2 g |
Proteiinia | 31 g | 23 g | 16 g |
Suolaa | 1,55 g | 1,16 g | 0,52 g |
Body Science Protein Pancake & Waffle Mix Cinnamon Bun
Jauheseos proteiinipannukakkuihin ja -vohveleihin. Kanelipullan makuinen. Sisältää makeutusainetta. Alhainen sokeripitoisuus. Korkea proteiinipitoisuus.
Nettopaino: 1000 g (20 annosta).
Annoskoko: 50 g (~1 dl).
Pannukakkujen valmistusohje: Vatkaa yhteen 50 grammaa jauhetta ja 1,5 desilitraa vettä tai sekoita ainekset ravistimessa ja ravista hyvin tasaiseksi taikinaksi. Anna seoksen seistä muutaman minuutin ajan. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla ja kaada taikinaa pannulle sopiva määrä. Paista pannukakkuja käännellen, kunnes ne saavat kullanruskean värin. Annoksesta tulee 2–3 pannukakkua koosta riippuen.
Vohveleiden valmistus: Sekoita 75 grammaa ja noin 2 desilitraa vettä vatkaamalla niin, että taikinasta tulee hieman pannukakkutaikinaa paksumpaa. Anna seoksen seistä muutaman minuutin ajan, ja paista vohvelit vohveliraudalla. Annoksesta tulee noin kolme vohvelia.
Ainesosat: vehnäjauho, heraproteiinitiiviste maidosta, guar-kasvin siemenjauho, kaneli, aromit, leivinjauhe (natriumvetykarbonaatti), suola, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini, soijalesitiini), kardemumma, stabilointiaine (selluloosakumi), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K).
Säilytysohje: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.
Parasta ennen: Katso leima.
Ravintosisältö 100 grammaa kohti ja 75 ja 50 gramman annosta kohti: | |||
Energiaa | 1474 kJ/351 kcal | 1105 kJ/263 kcal | 752 kJ/179 kcal |
Rasvaa - josta tyydyttyneitä rasvoja |
3,4 g 1,5 g |
2,6 g 1,1 g |
1,7 g 0,5 g |
Hiilihydraatteja - joista sokereita |
49 g 2,4 g |
37 g 1,8 g |
25 g 1,2 g |
Proteiinia | 31 g | 23 g | 16 g |
Suolaa | 1,55 g | 1,16 g | 0,52 g |
Body Science Protein Pancake & Waffle Mix Chocolate
Jauheseos proteiinipannukakkuihin ja -vohveleihin, suklaan makuinen. Sisältää makeutusainetta. Alhainen sokeripitoisuus. Korkea proteiinipitoisuus.
Nettopaino: 1000 g (20 annosta).
Annoskoko: 50 g (~1 dl).
Pannukakkujen valmistusohje: Vatkaa yhteen 50 grammaa jauhetta ja 1,5 desilitraa vettä tai sekoita ainekset ravistimessa ja ravista hyvin tasaiseksi taikinaksi. Anna seoksen seistä muutaman minuutin ajan. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla ja kaada taikinaa pannulle sopiva määrä. Paista pannukakkuja käännellen, kunnes ne saavat kullanruskean värin. Annoksesta tulee 2–3 pannukakkua koosta riippuen.
Vohveleiden valmistus: Sekoita 75 grammaa ja noin 2 desilitraa vettä vatkaamalla niin, että taikinasta tulee hieman pannukakkutaikinaa paksumpaa. Anna seoksen seistä muutaman minuutin ajan, ja paista vohvelit vohveliraudalla. Annoksesta tulee noin kolme vohvelia.
Ainesosat: vehnäjauho, heraproteiinitiiviste maidosta, kaakao, guar-kasvin siemenjauho, aromit, leivinjauhe (natriumvetykarbonaatti), suola, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini, soijalesitiini), stabilointiaine (selluloosakumi), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K).
Säilytysohje: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.
Parasta ennen: Katso leima.
Ravintosisältö 100 grammaa kohti ja 50 ja 75 gramman annosta kohti: | |||
Energiaa | 1415 kJ/337 kcal | 710 kJ/169 kcal | 1063 kJ/253 kcal |
Rasvaa - josta tyydyttyneitä rasvoja |
3,7 g 1,6 g |
1,9 g 0,8 g |
2,8 g 1,2 g |
Hiilihydraatteja - joista sokereita |
48 g 2,3 g |
24 g 1,2 g |
36 g 1,7 g |
Proteiinia | 28 g | 14 g | 21 g |
Suolaa | 1,80 g | 0,90 g | 1,35 g |
Body Science Protein Pancake & Waffle Mix Vanilla
Jauheseos proteiinipannukakkuihin ja -vohveleihin. Vaniljan makuinen. Sisältää makeutusainetta. Alhainen sokeripitoisuus. Korkea proteiinipitoisuus.
Nettopaino: 1000 g (20 annosta).
Annoskoko: 50 g (~1 dl).
Pannukakkujen valmistusohje: Vatkaa yhteen 50 grammaa jauhetta ja 1,5 desilitraa vettä tai sekoita ainekset ravistimessa ja ravista hyvin tasaiseksi taikinaksi. Anna seoksen seistä muutaman minuutin ajan. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla ja kaada taikinaa pannulle sopiva määrä. Paista pannukakkuja käännellen, kunnes ne saavat kullanruskean värin. Annoksesta tulee 2–3 pannukakkua koosta riippuen.
Vohveleiden valmistus: Sekoita 75 grammaa ja noin 2 desilitraa vettä vatkaamalla niin, että taikinasta tulee hieman pannukakkutaikinaa paksumpaa. Anna seoksen seistä muutaman minuutin ajan, ja paista vohvelit vohveliraudalla. Annoksesta tulee noin kolme vohvelia.
Ainesosat: vehnäjauho, heraproteiinitiiviste maidosta, guar-kasvin siemenjauho, aromit, leivinjauhe (natriumvetykarbonaatti), suola, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini, soijalesitiini), stabilointiaine (selluloosakumi), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K).
Säilytysohje: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.
Parasta ennen: Katso leima.
Ravintosisältö 100 grammaa kohti ja 75 ja 50 gramman annosta kohti: | |||
Energiaa | 1474 kJ/351 kcal | 1105 kJ/263 kcal | 752 kJ/179 kcal |
Rasvaa - josta tyydyttyneitä rasvoja |
3,4 g 1,5 g |
2,6 g 1,1 g |
1,7 g 0,5 g |
Hiilihydraatteja - joista sokereita |
49 g 2,4 g |
37 g 1,8 g |
25 g 1,2 g |
Proteiinia | 31 g | 23 g | 16 g |
Suolaa | 1,55 g | 1,16 g | 0,52 g |
Body Science Protein Pancake & Waffle Mix Saffron Bun
Jauhoseos proteiinipannukakkuihin ja -vohveleihin, makuna sahramipulla. Sisältää makeutusainetta.
Nettopaino: 1000 g (20 annosta).
Annoskoko: 50 g (~1 dl).
Pannukakkujen valmistusohje: Sekoita 50 grammaa jauhetta 1,5 desilitraan vettä tai sekoita ainekset sekoittimessa ja ravista hyvin tasaiseksi taikinaksi. Anna seoksen seistä muutaman minuutin ajan. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla ja kaada taikinaa pannulle sopiva määrä. Paista pannukakkuja käännellen, kunnes ne saavat kullanruskean värin. Annoksesta tulee 2–3 pannukakkua koosta riippuen.
Vohveleiden valmistus: Sekoita 75 grammaa noin 2 desilitraan vettä niin, että taikinasta tulee hieman pannukakkutaikinaa paksumpaa. Anna seoksen seistä muutaman minuutin ajan, ja paista vohvelit vohveliraudalla. Annoksesta tulee noin kolme vohvelia.
Ainesosat: Vehnäjauho, heraproteiinitiiviste maidosta, guarkumijauho, aromit, leivinjauhe (natriumvetykarbonaatti), suola, sakkaroosi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini, soijalesitiini), stabilointiaine (selluloosakumi), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), sahrami.
Säilytysohje: Säilytetään huoneenlämmössä alkuperäispakkauksessa.
Parasta ennen: Katso etiketissä oleva leima.
Ravintosisältö 100 g kohti ja 75 g ja 50 g annosta kohti: |
|||
Energiaa | 1436 kJ/342 kcal | 1084 kJ/258 kcal | 731 kJ/174 kcal |
Rasvaa |
3,3 g 1,4 g |
2,5 g 1,1 g |
1,7 g 0,7 g |
Hiilihydraatteja |
48 g 2,4 g |
36 g 1,8 g |
24 g 1,2 g |
Proteiinia |
29 g | 22 g | 15 g |
Suolaa | 1,80 g | 1,35 g | 0,90 g |
Suosittelemme
Kätevät palautukset