-
-
-
Lisäravinteet
- Proteiini
- Juomat
- Kreatiini
- Tehonlisääjät ja PWO
- Aminohapot
- Patukat
- Treenin jälkeen
- Elektrolyytti
- Rasvahapot
- Hiukset, iho ja kynnet
- Hiilihydraatit
- Lihasmassan kasvu
- Nivelten terveys
- Laihduttaminen
- Vitamiinit ja mineraalit
- Antioksidantit
- Vegaaniset tuotteet
- Gaming
- Ilman lisättyä sokeria
- Laktoosittomat tuotteet
- Gluteenittomat tuotteet
- Treenivaatteet ja kengät
- Treenitarvikkeet
- Elintarvikkeet ja terveys
- Tuotemerkit
- Kampanjat
- Outlet
- Uutuudet
- Inspiraatio
-
Lisäravinteet
-
-
-
Kirjaudu
-
Ostoskori
-
-
Lisäravinteet
- Proteiini
- Juomat
- Kreatiini
- Tehonlisääjät ja PWO
- Aminohapot
- Patukat
- Treenin jälkeen
- Elektrolyytti
- Rasvahapot
- Hiukset, iho ja kynnet
- Hiilihydraatit
- Lihasmassan kasvu
- Nivelten terveys
- Laihduttaminen
- Vitamiinit ja mineraalit
- Antioksidantit
- Vegaaniset tuotteet
- Gaming
- Ilman lisättyä sokeria
- Laktoosittomat tuotteet
- Gluteenittomat tuotteet
- Treenivaatteet ja kengät
- Treenitarvikkeet
- Elintarvikkeet ja terveys
- Tuotemerkit
- Kampanjat
- Outlet
- Uutuudet
- Inspiraatio
Kalsiumkaseinaatti (Calcium Caseinate) saadaan muuttamalla maidon happamuutta (pH). Tämä muutos tekee kaseiinista liukenemattoman veteen, jolloin se on helpompi erottaa muista maidon proteiineista. Tämän erottelun jälkeen lisätään kalsiumhydroksidia happamuuden neutraloimiseksi. Kalsiumkaseinaatti on edullisempi valmistaa, mutta se tapahtuu proteiinirakenteen denaturoitumisen kustannuksella.
Uusi asiakas? 15% alennus
x
-
Asiakastuki
-
Lisätietoja
-
Suositut kategoriat
Keskeytä
Saammeko kohdentaa mainontamme sinulle muilla verkkosivustoilla?